Lejemålet

Går du med drømme og idéer til de perfekte kontorforhold for dig og din virksomhed? Så se nærmere på Toldbodgade 55. Træder du indenfor i stueetagen finder du 230 lyse kvadratmeter. Det store rum med udsigt til Toldbodgade har sollys strømmende ind af vinduet og højt til loftet. Her kan med fordel indrettes et rummeligt og luftigt storrumskontor med plads til seks arbejdsstationer. Derudover finder du i lejemålet to mindre rum, hvoraf det ene har et stort tekøkken med plads til både spise- og loungeområde. Det andet kan indrettes til et lyst og indbydende mødelokale. Desuden råder kontoret over toiletfaciliteter, herunder handicaptoilet, samt et kopi/printrum. Du får med andre ord på Toldbodgade 55 et kontor, der indeholder alt det der gør hverdagen nem, bekvem - og ikke mindst fornøjelig. Lyder det som noget for dig? Lad os byde dig indenfor og fortælle om de mange muligheder.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Gaden løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en kort slentretur væk. Byen byder på metro og busser fra Marmorkirken og Kongens Nytorv, samt et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som Store Kongensgade og Bredgade. Området har et væld af prominente virksomheder, små oaser og ikke mindst transportmuligheder. Er du selvkørende, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg under Kvæsthusbroen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       42.167 kr.
Aconto energibidrag       6.152 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       48.319 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       506.004 kr.
Aconto energibidrag       73.830 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       579.834 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070