Lejemålet

Er du på udkig efter et kontor, hvor godt naboskab er helt essentielt? På Toldbodgade 55B bliver du en del af et kontorfællesskab, med en fantastisk beliggenhed tæt på kunder og samarbejdspartnere. Her får du tre flotte lokaler, med godt lysindfald, i nyistandsatte omgivelser. Alle lokalerne er indrettet med skriveborde, stole og reoler. Bygningen udstråler ægte pakhusstemning, der passer godt til området. Du får adgang til en række af fællesfaciliteter som reception, mødelokaler og gårdmiljø. Kaffe og te er på vores regning, og melder sulten sig kan du tilmelde dig frokostordningen i ejendommens helt egen bistro. Så kom forbi Toldbodgade og oplev selv muligheden for at blive en del af noget større. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Den løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en slentretur væk. Byen byder på Metro og busser fra Kongens Nytorv - og et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade og Bredgade. Ønsker I at besøge Christianshavn eller udforske Refshaleøen, kan I gå eller tage cykelturen over Havnebroen ved Nyhavn.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.897 kr.
Andel af fælles reception og kantine       3.573 kr.
Aconto energibidrag       4.475 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.945 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       202.760 kr.
Andel af fælles reception og kantine       42.881 kr.
Aconto energibidrag       53.704 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       299.345 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070