Lejemålet

Velkommen til et af byens smørhuller! Vi befinder os i området omkring Frederiksstaden, hvor Toldbodgade løber fra Nyhavn til Amaliegade parallelt med Amaliehaven og havnefronten. Ofelia Plads og det eviggrønne Kastellet ligger lige i nærheden. Det samme gør Bredgade og St. Kongensgade med alle slags butikker og caféer og hvad man ellers har brug for af daglige nødvendigheder. Bus, tog og Metro finder du på Kongens Nytorv og Østerport St. Og snart åbner Marmorkirkens nye metrostation, som gør det endnu lettere at komme rundt. Drømmer du om kontor i et restaureret pakhus med smukke synlige bjælker i loftet, reception og autentiske søjler i gulvet, men tænker at den slags altid er for store til dig og din virksomhed? Så kom forbi Toldbodgade 55B. Tag elevatoren eller trappen op til lejemålet på 4. og 5. sal. Her får du et væld af arbejdsstationer, et flot lyst køkken, gode mødelokaler, toilet- og badefaciliteter, garderobe og mulighed for at indrette et hyggeligt loungeområde. Melder sulten sig? Så kan du og dine medarbejdere tilmelde jer frokostordningen i ejendommens egen delikate bistro. Lejemålet har et godt lysindfald - og ikke mindst en fantastisk placering tæt på Københavns havnefront. Kommer du i bil? Så kan du leje en p-plads lige ved bagdøren til en fordelagtig pris. Må vi vise frem?

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Gaden løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en slentretur væk. Byen byder på Metro og busser fra Kongens Nytorv - og et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade og Bredgade. Området har et væld af prominente virksomheder, små oaser og ikke mindst transportmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       139.733 kr.
Aconto energibidrag       33.117 kr.
Andel fælles reception og kantine faciliteter       27.947 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       200.797 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.676.800 kr.
Aconto energibidrag       397.405 kr.
Andel fælles reception og kantine faciliteter       335.360 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       2.409.565 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. april 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070