Lejemålet

Slentrer du langs Havnegades skønne promenade, så drej ind på Tordenskjoldsgade og stop op foran indgangen i den smukke, brune bygning på hjørnet. Inde i gården finder du dit nye kontor. Slå døren op til 173 flotte kontorkvadratmeter, ideelt til dig med en mindre virksomhed. Kontoret består af et stort og lyst lokale, der egner sig godt til storrumskontor, hvor dine medarbejdere kommer hinanden ved og ideerne får frit spil. Du har også et separat mødelokale, et lille tekøkken til kaffemaskinen samt toiletfaciliteter. Når sulten melder sig, er der frokostordning i naboejendommens helt egen bistro i parterre. Lige om hjørnet finder du kanalerne og Havnepromenaden. Lyder det som et kontor for dig? Så kom forbi til en fremvisning

Hent prospekt

Området

Med adresse i Tordenskjoldsgade får du, alt hvad et københavnerhjerte kan begære inden for rækkevidde. Har du lyst til en slentretur langs vandet, en lækker frokost på Kgs. Nytorv eller i Nyhavn efterfulgt af en shoppetur i byens bedste butikker og gallerier? Eller har du mere appetit på at teste madmarkederne på Refshaleøen eller indsnuse atmosfæren på Christianshavn? Det er kun et spørgsmål om hvilken vej, du drejer, når du lukker din gadedør bag dig. Og har du brug for at komme til eller fra uden selv at være chauffører, kører Metro og busser i pendulfart fra Kgs. Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.212 kr.
Aconto driftsudgifter       3.417 kr.
Aconto el       1.889 kr.
Aconto energibidrag       2.292 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       38.810 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       374.545 kr.
Aconto driftsudgifter       41.001 kr.
Aconto el       22.663 kr.
Aconto energibidrag       27.507 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       465.716 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. oktober 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070