Lejemålet

Er du på udkig efter nyt kontor? Centralt placeret, så du altid er tæt på kunder, samarbejdspartnere og Københavns pulserende byliv? Så lad os byde dig velkommen indenfor på Vendersgade. Træd ind gennem den charmerende og flotte ejendom i nummer 28, hvor dit nye kontor er beliggende på 1. sal. Her får du hele 412 lyse og veldisponerede kvadratmeter med udkig til både Vendersgade og lejemålets gårdmiljø, flot lyst trægulv og højt til loftet. Kontorets mange kvadratmeter byder på et væld af muligheder og god plads til fleksibel indretning. Kun fantasien sætter grænser. Her kan du med fordel indtænke et stort mødelokale, loungeområde, storrumskontor, delevenligt eller enkeltmandskontor. Hertil har du og dine medarbejdere et åbent, moderne tekøkken, entré med plads til garderobe samt to toiletter. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Søtorvet blev i sin tid tænkt og skabt som den nye hovedport til København, og de to symmetriske palæejendomme - der ligger på hver side af Frederiksborggade - har med deres karakteristiske tårne, været en kendt del af byens profil gennem århundreder. Knejser er ikke et ord, man bruger meget i dag, men det er lige præcis dét, bygningerne gør. De husede mange kunstnere som Johanne Luise Heiberg, foruden Københavns første overdækkede fortovsrestaurant. I dag står de med vue over by og søer til den ene side, og moderne bekvemmeligheder som Nørreport St. med tog, busser og metro, TorvehallerneKBH og det nærliggende p-anlæg under Israels Plads på den anden side.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       59.740 kr.
Aconto energiudgiffter       4.360 kr.
Aconto driftsudgifter       3.777 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       67.877 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       716.880 kr.
Aconto energiudgiffter       52.324 kr.
Aconto driftsudgifter       45.320 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       814.524 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. maj 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070