Lejemålet

Velkommen til Vendersgade. Her får du et kontor med en bemærkelsesværdig beliggenhed, hvor kaffepausen kan holdes lige ved Søerne. Lad dig imponere over ejendommens fine detaljer med smedejernsaltaner og pilastre. Tag trappen op til 2. sal og slå dobbeltdørene op til 295 højloftede kontorkvadratmeter, med en herskabelig atmosfære og udsigt til Peblinge- og Sortedams Sø. Her får du fem lyse kontorlokaler, tre større og to mindre, der kan indrettes til både fælles- og enkeltmandskontorer. Derudover er der også et rummeligt mødelokale, to toiletter og et tekøkken med plads til spisebord og kaffemaskinen. Dobbeltdøre leder ud til kontorets tre altaner. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor til en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Søtorvet blev i sin tid tænkt og skabt som den nye hovedport til København, og de to symmetriske palæejendomme - der ligger på hver side af Frederiksborggade - har med deres karakteristiske tårne, været en kendt del af byens profil gennem århundreder. Knejser er ikke et ord, man bruger meget i dag, men det er lige præcis dét, bygningerne gør. De husede mange kunstnere som Johanne Luise Heiberg, foruden Københavns første overdækkede fortovsrestaurant. I dag står de med vue over by og søer til den ene side, og moderne bekvemmeligheder som Nørreport St. med tog, busser og metro, TorvehallerneKBH og det nærliggende p-anlæg under Israels Plads på den anden side.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.490 kr.
Aconto energibidrag       3.125 kr.
Aconto driftsudgifter       2.681 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       52.296 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       557.880 kr.
Aconto energibidrag       37.504 kr.
Aconto driftsudgifter       32.167 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       627.551 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 10. august 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070