Lejemålet

Lyse parketgulve, flot lysindfald og central beliggenhed. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor på Vester Voldgade 7a på 1. sal. Her får du 241 kontorkvadratmeter, der fordeler sig over fem større lokaler, to mindre, et nyt toilet og et nyt tekøkken. Her er masser af plads til at indrette fælles arbejdsstationer, loungeområde, mødelokale og enkeltmandskontorer. Desuden er der også plads til både garderobe og kopimaskine. Kontoret kan tilgås fra to hovedtrapper og en bagtrappe. Med adresse på Vester Voldgade får du et kontor tæt på det hele. Både transport- og indkøbsmuligheder, Søerne og Ørstedsparken, hvor frokosten kan nydes i solen med kollegaerne, ligger lige om hjørnet. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Engang flugtede Vester Voldgade med Københavns vestvendte vold, der fungerede som beskyttelse af byen. I dag ligger gaden centralt med alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. Her finder du en af Danmarks længste gågader og byens små stræder og pladser, der til sammen byder på stemningsfulde cafeer, restauranter og butikker med det hele på hylderne. Hertil TorvehallerneKBH, Tivoli, Latinerkvarteret - og endnu tættere på den grønne Ørstedspark. Offentlig transport er lige om hjørnet. Rådhuspladsen med bus og metro kræver blot, at du krydser gaden, mens Nørreport St. med busser, metro og tog findes en anelse længere væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       34.041 kr.
Aconto energibidrag       3.450 kr.
Aconto driftsudgifter       2.184 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       39.675 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       408.495 kr.
Aconto energibidrag       41.406 kr.
Aconto driftsudgifter       26.208 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       476.109 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. september 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070