Gå til hovedindhold

Ejendomme

Her går netværk, faglighed og yoga hånd i hånd

I Bredgade 45 i København K er Female Founders House åbnet. Et hus med frirum, diversitet og det hele menneske i centrum. Få her indblik i idéen bag et kontorfællesskab i Indre København til kvindelige iværksættere.

Facaden på kontorfællesskabet Female Founders House i gården på Bredgade 45B

Du åbner en dør til en kultur af iværksætteri og virkelyst med plads til det hele menneske. Det er indgangen til Female Founders House. De 1.500 kvm iværksætterfællesskab byder på rammer, der ikke kun giver plads til professionelle ambitioner, men også mulighed for en udvikling i balance. Mia Wagner og Anne Stampe Olsen fra Nordic Female Founders, der sammen med Jeudan har åbnet Female Founders House, satte inden åbningen i juni 2022 et par ord på huset i Bredgade. Et hus, der byder på alt fra morgen-yoga, netværksgrupper, børn med på arbejde til daglig sparring på tværs af fag og kaffemøder i loungen. Med andre ord en holistisk tilgang til det at drive virksomhed.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om Female Founders House, er du velkommen til at kontakte os på 7010 6070 eller via formularen nedenfor.

Hvem fik idéen til Female Founders House?

"Jeg (Mia) fik idéen sammen med Jacob fra Jeudan. Vi var på rundvisning rundt omkring i København for at finde vores første kontorlokaler til Nordic Female Founders. Det var blandt andet her, at vi blev helt forelsket i de lokaler i Kronprinsensgade, vi har hjemme i lige nu. Imens vi kiggede på lejemål, gik vi og snakkede, og jeg havde allerede der tanken om, at vi skulle leje nogle skriveborde ud. Og så opstod det i mødet mellem Jeudan og os."

Mia Wanger og Anne Stampe Olsen fra Nordic Female Founders som har stiftet Female Founders House med Jeudan

Hvorfor et kontorfællesskab for kvindelige iværksættere?

"Kort efter lanceringen af Nordic Female Founders begyndte vi at holde events for kvinder, og vi oplevede overvældende stor interesse. Vi blev her for det første overraskede over den ensomhed, vi mødte fx hvordan det kan være en ensom oplevelse at være selvstændig erhvervsdrivende som kvinde. For det andet blev vi overraskede over, hvor stort behovet er for et sted at være. Vores læring har været, at der mangler en platform – noget, der kan samle en ellers fragtmenteret kultur. Og i det manglede der også et fysisk rum, hvor man kan være iværksætter på en anden måde, end vi måske sædvanligvis ser i iværksætteri."

Er det kun kvinder – eller er alle velkomne i huset?

"Vi anerkender, der er brug for at sætte en spurt ind for at fremme kvinder som selvstændige erhvervsdrivende. Derfor vender vi nu spillepladen om. Der kommer til at være en fantastisk energi i huset, og alle er velkomne."

Hvad kan du som iværksætter med plads i huset forvente?

"Som iværksætter med plads i vores hus kan du forvente for det første at få et godt arbejdsrum. Derudover arbejder vi med tre indsatsområder, som vi ud fra vores erfaring og undersøgelser, vi har haft adgang til, ved der er brug for fokus på: Netværk, viden og personlig udvikling. Det har vi så skabt de bedste rammer for."

loungeområde i receptionen i female founders house

Hvad er det, som I glæder jer allermest til, når huset åbner?

"Vi glæder os som små børn til at se vores vision blive til virkelighed, og vi glæder os så meget til at tage imod Danmarks investorer og iværksættere og dem, der vil støtte op om et nyt fællesskab og en sund energifyldt kultur. Det bliver så dejligt at kunne gå en tur i huset og bare fornemme det hele. Det skal bare blive juni nu!"

Kommer huset til at byde på noget helt særligt?

"Der, hvor Nordic Female Founders især adskiller sig fra andre kontorfællesskaber, er, at vi har et ideologisk formål. Vi arbejder sammen for at gøre en forskel i Danmark. Nordic Female Founders kan ikke løfte det ansvar alene. Der skal en hel bevægelse til. De mennesker, der kommer i huset, vil også få ansvaret og sammen med os bidrage til at skabe forandring. De vil bidrage til at skabe et dansk iværksætteri med større diversitet og større balance." 

Kommer vi til at se jer have en daglig gang i huset?

"Ja, Nordic Female Founders københavnske afdeling kommer til at have hjemme i huset. Vi glæder os helt vildt til at møde alle."

Vil du være en del af Female Founders House?

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for enten kontor, flyverplads eller medlemskab til dig i Female Founders House.

Kontakt os direkte på

7010 6070
To medarbejder i jeudans salgsafdeling står i gården på bredgade 34
højbord i female founders house i bredgade 45b i københavn k

Kontorfællesskab

1.500 m² iværksætteri i Bredgade

Female Founders House er et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem. Female Founders House byder på netværksarrangementer, kontorpladser, daglig sparring, yogalokale, hyggelige loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere. Du kan også købe et medlemskab af Female Founders House.

Heinrich og Paulin Hirschsprung boede i Bredgade 45 i årene 1882-1892

Ejendomshistorie

Et vaskeægte samlingspunkt

Bredgade 45 er et vaskeægte samlingspunkt. Ejendommen, som blev opført i 1729-1730 - og som nu huser Female Founders House – er nemlig ikke uvant overfor samlinger. Heinrich Hirschsprung, som var tobaksfabrikant og kunstsamler, boede i ejendommen Bredgade 45 i årene 1882-1892. Hvis navnet "Hirschsprung" vækker genklang, er det formentlig pga. museet Den Hirschsprungske Samling i Stockholmsgade.

Fandt du ikke det, du søgte?

Opret søgeagent