Gå til hovedindhold

Udlejning

Få dit eget kontor i Female Founders House

Kontor i Female Founders House

Søger du et kontor - måske til 2 eller 4 personer - og gerne i uformelt kontorfællesskab i København, hvor iværksættere arbejder side om side? Så er du kommet det rette sted hen.

I Female Founders House finder du et ekstraordinært community for iværksættere, hvor du foruden at få dit helt eget kontor også kan være en del af et unik netværk af engagerede iværksættere. Alt sammen midt i København.

Visionen er skabe et rum, hvor kvindelige iværksættere kan finde fællesskab. Alle iværksættere er dog velkomne – uanset køn. Med et kontor i huset får du adgang til en række fællesfaciliteter som mødelokaler, netværksarrangementer, gårdmiljø mm., og i stueetagen inviteres du inden for til et hyggeligt loungeområde med kaffebar og reception. Kaffe og te er på vores regning og melder sulten sig, er det muligt at tilkøbe sig frokost. Du får med andre ord:

  • Medlemskab i Female Founders House

  • Fast kontor

  • Adgang til mødelokaler

  • Adgang 24 timer til ground floor

  • Adgang til events mm.

  • Adgang til netværksarrangementer

  • Internet

  • Kaffe og the.

Find dit nye kontor herunder. Vi glæder os til at byde dig indenfor på Bredgade.

højbord i female founders house i bredgade 45b i københavn k

Kontorfællesskab

1.500 m² iværksætteri i Bredgade

Female Founders House er et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem. Female Founders House byder på netværksarrangementer, kontorpladser, daglig sparring, yogalokale, hyggelige loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere. Du kan også købe et medlemskab af Female Founders House.

Vil du være en del af Female Founders House?

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for enten kontor eller medlemskab til dig i Female Founders House.

Kontakt os på

7010 6070
Rikke og Jacob
Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.