Gå til hovedindhold

Medlemskab

Bliv medlem i Female Founders House

Event i FFH

Søger du et uformelt kontorfællesskab, hvor iværksættere arbejder side om side, men har kun brug for en kontorplads et par gange om ugen? Så byder Female Founders House på et ekstraordinært community for iværksættere med medlemskab i huset. Som medlem får du, udover en flyvende plads i husets flotte stueetage, adgang til eksklusive arrangementer og et unikt netværk af andre iværksættere.

Det gælder for eksempel masterclasses, netværksarrangementer, foredrag, yoga og eftermiddagshygge. Du kan desuden frit bruge både lounge og netværksområde, nyde en kop kaffe ved de forskellige kaffespots og bruge husets internet.

Med et medlemskab får du:

  • Adgang til kontorplads

  • Adgang til mødelokaler

  • Adgang 24 timer til ground floor

  • Adgang til events mm.

  • Adgang til netværksarrangementer

  • Internet

  • Kaffe og the.

Prisen er blot 2.500 kr. ex moms om måneden. Vil du være med? Så opret dit medlemskab i dag.

Vil du være medlem i Female Founders House?

Opret et medlemskab i Female Founders House, så du også kan få glæde af husets mange aktiviteter for kun 2.500 kr. ex moms pr. måned. Skriv 'Medlemskab' i beskedfeltet nedenfor, og du vil modtage en bekræftelse af dit medlemskab inden for 24 timer.

Kontakt os på

7010 6070
Ditte Julie Jensen

Medlemsskab i Female Founders House

Som medlem af Female Founders House får du adgang til en række fordele for dig som iværksætter. Fra kontorplads til fri benyttelse, mødelokaler, arrangementer, fællesskab og et netværk af rådgivere og iværksættere.

Event i FFH

Fællesskab og netværk

Huset danner ramme om fællesskab, og du vil hurtigt skabe dig et netværk af ligesindede iværksættere. Du får adgang til alle husets arrangementer - fælles morgenmad, yoga, walk n' talks, fredagsbarer, netværksarrangementer og oplæg af inspirerende erhvervsfolk.

højbord i female founders house i bredgade 45b i københavn k

Kontorfællesskab

1.500 m² iværksætteri i Bredgade

Female Founders House er et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem. Female Founders House byder på netværksarrangementer, kontorpladser, daglig sparring, yogalokale, hyggelige loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere. Du kan også købe et medlemskab af Female Founders House.